Smerter?

Har du problemer med smerter forskellige steder i kroppen?

Er du blevet undersøgt af din læge, og der er intet alvorligt fundet?

Og alligevel har du smerter?

Det kan være smerter i en dårlig skulder, problemer med iskiasnerven, “tennisalbue”, ondt i håndleddet, for at næne de “mest gængse”,men man kan have smerter mange forskellige steder. Migræne kan også være et symptom på et eller andet, man har ophobet af uhensigtsmæssige ting.

Smerter kan skyldes mange forskellige ting, men ofte er det enten det følelsesmæssige område eller fordøjelsen, der er problemer med.

Men der findes hjælp at hente! I Klinikken Velvære med Hjertet ved Betty Koudal får du en seriøs og kompetent behanding.

I første omgang tjekker jeg, om der er en ubalance i fordøjelsessystemet (Candida i udbrud), dernæst tjekker jeg din krop igennem, altsammen ved hjælp af kinesiologi, der er en form for muskeltest, hvor man forener østens viden gennem mange tusind år med den moderne vestlige viden. Din krop husker alt, hvad den har oplevet. Og hvis det er oplevelser, du har oplevet negativt, så sætter det sig ofte som smerter forskellige steder i kroppen.

Ofte er det også ubearbejdede følelser, der spiller ind, og det går vi også ind og arbejder med.

Læs nærmere på www.bkoudal.dk

Udgivet af

Betty Koudal

Mit navn er Betty Koudal og mit ønske er at hjælpe dig til et bedre mentalt og fysisk helbred, så du får mere overskud og glæde i hverdagen. Jeg hjælper mine klienter med at slippe af med gener som stress, allergi, fobier, træthed, smerter mv. gennem naturlig og skånsom behandling.