Lindring af smerter

Smerter kan skyldes mange forskellige ting.

Er der noget, der skal behandles via lægen, såsom et brækket ben eller alvorlig sygdom,er det lægen, man skal henvende sig til.

Men drejer det sig om problemer med iskiasnerven, tennisalbue/golfalbue/musearm, spændinger i skulderen, så er det en helt anden sag og det vil være en særdeles god ide at henvende sig til Betty Koudal, Velvære med Hjertet for at få en seriøs og grundig behandling.

(I klinikken arbejdes der også med forstuvede fødder og forvridninger)

Umiddelbart vil man tænke, at hvad kan en Stress – og Allergikonsulent gøre ved smerter, men smerter kan skyldes rigtig mange ting.

Stress kan også “sætte sig” og føles som smerter, og når man så tjekker op på det/tester det, så skyldes det ofte noget helt andet end man regner med!

Hvis man har overanstrengt en muskel, kan der komme voldsomme spændinger i musklen,men man skal være opmærksom på, at der kan være en helt anden årsag til smerterne, f.eks. en forkert kost.

Har man en uopdaget Candida svamp i udbrud i tyktarmen, kan dette give smerter rundt om i kroppen, eksempelvis i arme og/eller ben.

Dette skyldes bl.a. også at man pga udbruddet af candida ofte har mere lyst til søde sager (da dette er slik for en candidasvamp i ubalance) og sukker “sætter sig” ofte som smerter i musklerne.

Følelser spilder også en vigtig rolle.

Oversensitive mennesker, der er angste for ikke at være “rigtige”, angste for ikke at “slå til”, får også lettere smerter (ekesempelvis viser disse smerter sig i maven eller som spændinger i nakke og arme).

Kan smerte måles?

Nej, smerteoplevelser er forskellige fra menneske til menneske og her spiller mange forskellige faktorer desuden ind, såsom fysiske faktorer, psykologiske faktorer, det fysiske miljø (støj, lys, varme,kulde), smertens lokalisation (opfattes smerten som knyttet til et vitalt organ, opleves smerten stærkere).

Så man kan ikke sige, at smerten er den samme fra menneske til menneske.

Udgivet af

Betty Koudal

Mit navn er Betty Koudal og mit ønske er at hjælpe dig til et bedre mentalt og fysisk helbred, så du får mere overskud og glæde i hverdagen. Jeg hjælper mine klienter med at slippe af med gener som stress, allergi, fobier, træthed, smerter mv. gennem naturlig og skånsom behandling.